Objavljeno od strane: nikolalucic | 20/11/2009

Vežbe za teretanu…Gym goal lite!!!!

Body map

Sigurno je se svima vama koji redovno idete u teretanu dogodilo barem nekoliko puta da ostanete bez ideje koju bi vežbu mogli da koristite na na treningu.  E pa ako vam se nije desilo onda ste stvarno maštoviti! 🙂

Za sve nas kojima je se to dogodilo ljudi iz Smaltek-a (Toronto, Kanada) su smislili zanimljiv programčić koji će vam pomoći oko svakodnevnog vežbanja u teretani. Ime programa je Gym Goal lite i  aktuelna verzija je 1.0.1.

Šta je to što ovaj program čini zanimljivim? Ono što je najbitnije je to da postoji oko 200 različitih vežbi tako da možete da bude sigurni da vam vežbanje u teretani nikad neće postati monotono.  Svaka vežba je detaljno objašnjena a dosta njih je objašnjeno i crtežom tako da vam to dosta olakšava i sprovođenje istih.  Ono što je mene lično oduševilo je to što imate opciju „Body map“ i kad kliknete na nju pokazuje vam sve mišicne regije na telu i klikom na odabranu regiju automatski vam prebacuje na vežbe koje su najbolje za te mišiće. Vežbe su podeljene po težini izvodjenja tako da možete prilikom izbora vežbi da selektujete i taj kriterijum. Moguć je i izbor raspoložive opreme kao jedan od kriterijuma tako da vam neće izbacivati one vežbe za koje nemate potrebnu opremu.

Izbor programa vezbi

Ako ne znate kako da organizujete svoje treninge tj. koje vežbe da stavite u koji dan i tu vam može pomoći ovaj programčić jer ima opciju za izbor tipa programa treninga tako da ako izaberete program „tri dana pa pauza“  on će automatski da vam rasporedi sve potrebne vežbe u ta tri dana.

Sve u svemu jedan veoma zanimljiv program koji može vaše sumorno monotono šetuckanje po teretani da pretvori u jedan zanimljivi efikasni trening!

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

Kategorije

%d bloggers like this: